luni, 2 mai 2016

Nina Dobrev s-a cuplat cu Scott Eastwood?




Recent, s-a despărțit de Austin Stowell, cu care a avut o relație timp de șapte luni. Și se pare că frumoasa actriță din ”Vampire Diaries” deja i-a găsit un înlocuitor fostului ei iubit.



Sau cel puțin asta speculează fanii actriței, după ce pe Scott Eastwood a postat pe contului lui de Facebook o fotografie în care apare la Festivalul Coachella alături de nimeni alta decât Nina Dobrev.

În imagine, cei doi apar îmbrățișați, ceea ce ne-a făcut să credem că-ntre ei ar putea fi ceva mai mult decât o prietenie. Bine, recunoaștem, ne-ar plăcea să fie adevărat zvonul cum că actrița de 27 de ani s-ar iubi în prezent cu fiul lui Clint Eastwood. Însă, deocamdată, nu știm care este natura relației lor. ”Distrându-mă la Coachella cu un vampir”, este descrierea pe care Scott a pus-o fotografiei inedite

Amintim că nu este prima dată când cei doi petrec timpul împreună. Și anul trecut, la Teen Choice Awards, Scott și Nina s-au fotografiat împreună. În respectiva fotografie apărea, într-adevăr, și o a treia persoană, respectiv cântăreața Rita Ora.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu