luni, 2 mai 2016

O alta actrita paraseste “The Vampire Diaries”




Al optulea sezon va fi ultimul pentru Kat Graham, actriţa care interpretează rolul lui Bonnie Bennett în ”Jurnalele Vampirilor”.

Actriţa a declarat că, deşi îi va fi foarte dificil să renunţe la producţie, a luat decizia de a mai filma doar pentru viitorul sezon, după care va pune punct:


Sezonul opt va fi ultimul meu sezon din Jurnalele Vampirilor. Sper ca orice voi face după renunţarea la rolul lui Bonnie, cei din echipă să mi se alăture. Pentru că echipa va fi cel mai greu lucru la care va trebui să renunţ.

Actriţa nu a prezentat niciun motiv pentru care a luat această decizie.

Kat Graham a interpretat rolul lui Bonnie încă de la debutul serialului cu vampiri, în 2009. Cea mai bună prietenă a Elenei şi Carolinei, dar şi una dintre cele mai puternice vrăjitoare, personajul acesteia a murit în finalul sezonului patru, dar a revenit, ca fantomă, pentru o perioadă, fiind în cele din urmă readusă la viaţă.

Declaraţia lui Kat despre renunţarea la serial a trezit tot felul de suspiciuni cum că următorul sezon din “Jurnalele Vampirilor” va fi ultimul pentru serie.

Plecarea Ninei Dobrev după sezonul şase nu a dus la anularea acestuia, dimpotrivă, în sezonul şapte am putut vedea noi valenţe ale personajelor. Ratingurile au fost bune şi fără unul dintre personajele principale în acţiune, dar se pare că nu suficient de bune, având în vedere zvonurile anulării după sezonul opt.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu