joi, 28 aprilie 2016

Afla ce a declarat Ian Somerhalder legat de sezonul 8





La o sesiune Q&A (Întrebări şi Răspunsuri), în Nashville, actorul în vârstă de 38 de ani le-a declarat reporterilor că sezonul cu numărul 8 este şi ultimul al seriei.


"Am decis ca acesta să fie ultimul sezon al seriei, pentru a face dreptate poveştii", a declarat Somerhalder.


Totuşi, Somerhalder a apelat luni la reţeaua de socializare Twitter pentru a clarifica situaţia şi comentariile făcute, afirmând că sezonul 8 va fi ultimul în care el îl va interpreta pe Damon Salvatore şi că nu va fi neapărat şi sezonul final al seriei.



"Hey tuturor, deci... Weekendul trecut am vorbit cu publicul, în cadrul unei sesiuni Q&A, despre sfârşitul serialului şi cât de încântat sunt să lucrez la ultimul meu an ca vampirul Damon. Într-un anumit fel, în infinita mea înţelepciune şi înceţoşatul meu creier, am reuşit să fac ca afirmaţia să sune de parcă show-ul se va termina", a scris Ian pe reţeaua de socializare.


"Nu sunt adevărate poveştile conform cărora serialul se termină după sezonul 8. Ideea e că oamenii care se ocupă de această decizie nu l-au creat încă. Aşa că haideţi să o luăm treptat: s-a terminat sezonul 7, vacanţă, mult somn. Să lăsăm scenariştii să înceapă sezonul 8 şi apoi vom vedea ce urmează. Până atunci, multă dragoste", a adăugat Somerhalder.



Somerhalder nu este singurul actor care nu va mai reveni pe marile ecrane în calitate de personaj în Jurnalele Vampirilor. Săptămâna trecută, colega sa de platou, Kat Graham, care o interpretează pe Bonnie Bennett, a declarat pentru US Weekly că va părăsi show-ul.


"Sezonul 8 va fi ultimul meu sezon. Ştiţi, un alt sezon înseamnă un alt an şi sigur o vom da în bară în vreun fel", declarase Graham.


Elena Gilbert, Stefan şi Damon Salvatore - numele acestor personaje sunt binecunoscute şi îndrăgite de adolescenţii din întreagă lume, iar povestea lor a devenit una dintre cele mai de succes de pe tot globul. "Jurnalele vampirilor/ Vampire Diaries", serialul fenomen care a creat dependenţă în rândul tinerilor de pe toate continentele va fi difuzat din 1 noiembrie, în premieră, la Pro Cinema, de luni până vineri, de la miezul nopţii.


Două premii ASCAP, pentru cel mai bun serial, trei premii People's Choice, pentru cel mai popular serial, şi numeroase premii Teen Choice au intrat în palmaresul "Jurnalelor Vampirilor".






SURSA

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu