vineri, 29 aprilie 2016

Afla motivul pentru care s-a sfarsit relatia Ninei Dobrev cu Ian Somerhalder.




Nina Dobrev si Ian Somerhalder au format cel mai hot cuplu al Hollywood-ului timp de trei ani. Din nefericire, se pare ca relatia lor nu era chiar atat de grozava pe cat credeau fanii serialului ‘The Vampire Diaries’.




Au existat numeroase zvonuri cu privire la adevaratul motiv al despartirii dintre Nina Dobrev si Ian Somerhalder. Intr-o prima faza, multi au crezut ca ea a fost cea care a pus capat relatiei pentru ca nu voia sa se casatoreasca inca. Ulterior, Ian a fost vazut la bratul unei femei atractive, iar fanii au presupus automat ca a inselat-o pe frumoasa originara din Bulgaria. Dar conform CDL, adevarul este mult mai dureros.

Acestia au afirmat ca Somerhalder s-a folosit de fapt de relatia cu Nina pentru a promova serialul ‘The Vampire Diaries’ si pentru a se asigura ca are parte de toata atentia fanilor. Conform site-ului de gossip, chiar si echipa lui de PR a fost implicata in elaborarea planului. Din aceasta cauza Nina este acum devastata, in timp ce fostul ei iubit este vazut alaturi de mai multe femei frumoase.

Fanii lui Somerhalder au reactionat imediat si au spus ca idolul lor de fapt incearca sa treaca peste o despartire dureroasa, el fiind cel parasit. Nu se stie exact care este cauza, dar scenariile devin din ce in ce mai absurde.


In cazul in care Ian chiar s-a folosit de Nina pentru a se promova, atunci viitorul serialului cu vampiri este incert. Aceasta nu este prima data cand un serial difuzat de postul CW este distrus din cauza relatiilor esuate de pe platoul de filmare. Inca un exemplu notabil este ‘One Tree Hill’, unde Sophia Bush si Chad Michael Murray nu au mai putut juca impreuna scene romantice dupa divortul lor.

Nina si Ian nu au dat nicio declaratie oficiala pana in acest punct, asa ca putem doar ghici motivul despartirii. Tot ce isi doresc fanii este ca reala cauza sa fie mult mai buna decat scenariul dat de site-ul de gossip american.

Tu ce parere ai despre despartirea dintre cei doi? Crezi ca Ian ar fi fost in stare sa se foloseasca de Nina pentru faima?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu