sâmbătă, 30 aprilie 2016

Ninei Dobrev parea mai indragostita ca niciodata, dar s-a despartit de Austin Stowell


In ciuda vacantelor romantice pe care le-au avut in ultima perioada si a postarilor de pe retelele de socializare, povestea de dragoste dintre Nina Dobrev si Austin Stowell pare ca s-a terminat.




Desi pareau mai indragostiti ca niciodata, cei doi au pus capat relatiei care a inceput in primavara anului trecut, motivul invocat avand legatura cu proiectele lor profesionale.

"A inceput sa le fie din ce in ce mai greu din cauza programelor agolmerate si foarte diferite. Au ramas amici", a declarat un apropiat pentru E! News, site-ul care a publicat in exclusivitate aceasta informatie.

Mai multe surse au marturisit ca despartirea s-a produs la sfarsitul lui ianuarie, ceea ce poate explica absenta pozelor cu ei de pe retelele de socializare.

Dupa ce a renuntat la rolul Elenei din serialul "The Vampire Diaries", frumoasa bruneta originara din Bulgaria a dezvaluit ca nu vrea decat sa ia o pauza si sa se distreze, iar in majoritatea escapadelor pe care le-a facut in ultimele luni, l-a inclus si pe Austin, ceea ce nu s-a mai intamplat la cele mai recente aparitii publice.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu